Pages

Saturday, July 10, 2010

Kesunyian melanda seperti tsunami...Selamat pagi kawan2 ku yang amat sayanggi. Memang senang kan untuk kita ucapkan perkataan sayang pada sesiapa sahaja yang kita suka dan sayang tapi perkataan cinta hanya boleh ucapkan pada orang yang betul2 kita cinta, suka, sayang, setia dan juga jujur tapi ada jugak yang suka ambil kesempatan pada diri masing2 dan kita tak boleh salahkan mereka sebab inilah satu sifat yang terdapat dalam manusia.

Buat masa ini, saya amat kesunyian sejak kebelakanggan ini. Mungkin kesunyian ini adalah disebabkan peninggalan dia tapi saya tengah cuba sedaya upaya untuk melupakan dia dan akhirnya saya berjaya 90% untuk melupakan dia. Sekarang saya hidup berseorang tanpa sapa2 di dalam hidup saya.

Walaupun ada yang cuba dekatkan diri dan mengenali saya tapi saya tetap akan pegang janji2 yang telah saya buat untuk diri saya. Saya tahu yang masa akan berlalu dan mesti ada yang sedang tunggu saya. Walaupun menunggu lama tapi saya sangat berharap yang saya berjumpa dengan seorang yang amat jujur, setia, cinta dan sangat sayang saya, begitu juga dengan saya.

Kadang2 saya fikiran saya terburu untuk dapatkan kekasih baru tapi saya perlu ingat yang saya perlu sabar dan tidak boleh terburu buru untuk dapatkan kekasih baru keran ia mungkin melukakan hati saya.

So sekarang apa yang saya perlu buat adalah saya perlu sabar.