Pages

Thursday, August 22, 2013

OMIGOD......

Omigod!

Omigod omigod wodhecare! Guess what I saw at the gym yesterday evening? And it is a nightmare, omigod wodhecare oppa!

Ok story dia macam ni…semalam petang kul 8pm tu aku pergi lah gym untuk ketulkan badan aku yang tak berapa nak ketul ni. Surprisingly korang, badan aku dah mula ber-ketul2 weh aku pon xcaye siot sebab baru jew nak dekat 2 bulan nak gi gym hahaha. Yerlah, aku dengar nasihat2 brader kat gym tu kata lama jugak kalau nak naikkan muscle tapi muscle aku ni cepat lak naik, kata kau!

Back to the story, mase aku tgh buat sit up kat sit up bench tu ada lah sekor mamat tu dier buat workout depan aku guna machine yang tarik tarik tu. At first aku serious tak perasan sebab aku tengah kusyuk sit up nak buat six pack ngan one pack yang sedia ada ni hahaha. Mamat tu facing his back to me so aku buat biasa jewlah. Kalau setakat suar tu londeh sikit nampak spender tu perkara biasa or nampak ‘crack’ t upon aku leh accept! Tapi, omigod……korang nak tau aper aku nampak!


aku nampak dier pakai bende ni sial....nampak clearly plak tu...sebijik macam yang dalam gambo tu tapi color oren ar. Seluar dier londeh sampai yang kat bintang tu so mean nampak lah buntut dier ngan tali strip ngan area kain tu. Hampagas punyer budak!

Astaga, it’s a NIGHTMARE dude! Well, I don’t give a shit what you want to wear or even leave it free but tak payah lah nak tunjuk the whole world that you’re wearing THONG! Hampeh jew tau, aku macam speechless, serious speechless! I can see it so clear tau, it’s orange in colour, damn it! Again, aku tak kisah pon or I don’t even care ko nak pakai aper tapi guna otak tu sikit. Kalau ko dah tau seluar ko tu akan londeh, do something about it lah.

Masalahnyer dah ko tau seluar ko londeh dan lebih2 lagi ko pakai minatang thong tu aiyoyo…amma appa! Bukan aku sorang jew nampak bende ni, ada few guys yang nampak siap ada yang buat muka terkejut and pandang kat aku. Aku macam nak tergelak pon ada tengok reaksi guys yang nampak tu, kalau nampak strip getah atas tu takper lagi tau, ini siap nampak line yang turun kat lurah buntut tu. Mungkin aku jakun dalam bad2 underwear ni tapi when it comes to public hormat lah orang sikit, silap hari bulan ada yang bunuh diri tapi nasib baik aku Cuma trauma jew semalam mase nampak tu (facepalm)!

Anyway, few guys yang ternampak keadaan ngeri tu ngan aku sekali pergi tempat dumbbell workout kat area situ sampai mamat tu pergi buat leg exercise. Tapi nampak sangat lah yang mamat tu is PLU lepas kejadian tu and ader aku kesah ko PLU ker or what. My only motif to gym untuk exercise so takder mase nak jaga tepi kain orang and this event aku lupakan, just nak share kat korang kalau ada yang pergi gym tu takyah lah nak tunjuk segala bagai. Keep it for yourself and no one interested kecuali abang dam dam yang bulat tu (larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk)! Hahaha.

Ps: Omigod Omigod! Wodhecare Oppa…..

Until then,
So & So


The Legend Prince

6 comments:

adamiedamuss said...

Motif nak berselera dgn thong?
Cheq pakai jock ochkaayy..

Hahha...adik2 br nak up kot..
Tgh buat iklaneka la tu dgn harapan masa kat sauna or toilet ada yg dtg pelok dr blakang..
Errrkkkkk..
**Kalau perampok yg dtg pelok mcm ner??

Naj Mi said...

Lain kali tutup mata, jangan renung lama2 heee

Ajar abg cam na nak masuk lagu dlm blog abg macam yang Prince buat kat bawah blog ni?

The Legends Prince said...

Abang Bulat: JOCK! Omigod, itu lagi seram tau....hahaha kalalu nak up pon...xyah lah show bende2 scary mcm tu...aiyoyo....seram sejuk jew sy tengok bang hahaha

Naj Mi: Hahaha 5 second jew bang sbb shock nampak dier pakai thong hahaha....boleh jew bang...nanti sy email abang nak buat mcm maner erk....

Tebuan Kuneng said...

hahahaha... siyessly kalu aku tgk pun seram wei..bahahaha..


(sorii baru nk jenguk blog ko nih..hahah)

The Legends Prince said...

TB: aku ingatkan ko suka hahahaha

Tebuan Kuneng said...

erkkk...bottom sgt pakai mnde tu..hahaha..