Pages

Thursday, July 22, 2010

Mengantuk.....


Selamat pagi semua dan selamat pagi cinta....pagi2 dah rajin untuk update blog ahahaha. Apa2 pun saya hari letih dan marah kat cousin saya yang bodoh macam pukimak dia. Kerana dia dah 2 hari I tak cukup tido, kalau tido pun hanya 2 hingga 3 jam sahaja. Bayangkan umur bodoh tu 21 (sebaya saya) dan anak saudara perempuan hanya 14, bodoh tu peluk dan cium dia dalam kereta semasa tiada orang lain. Setiap hari hantar sms dan gambar bodoh tu kat anak saudara saya.

Bahagian yang paling best adalah pada 20hb bodoh tu kena belasah oleh 2 abang saya. Free fighting show hahahah, best giler. Bodoh tu kena penampar, tumbuk kat muka, kena tendang lagi lebih2 lagi sikit lagi kena terajang ngan buah durian yang penuh ngan duri nasib baik saya halang abang saya tapi duri tu potong jari saya, sakit dan pedih sampai sekarang. Hampeh tul abang saya.

Ingatkan kes dah selesai hari tu tapi semalam mak bodoh tu buat hal plak tanya bukti sms yang hantar oleh bodoh tu. Anak saudara yang pandai sekali plak dah delete sms tu semua tapi abang saya pandai juga cakap kat mak so bodoh tu bahawa kita orang dah pecahkan telefon hahahah.

Kami semua risau kerana takut dia did something to my anak saudara, apa yang kami semua nampak masa ini adalah si bodoh tu dah buat something kat anak saudara saya. Malam ini ada perbincangan yang besar, habislah malam ni tak dapat nak tido lagi. Aiyo, geram tul ngan si bodoh tu arggghhhh. Kita tunggu untuk cerita malam ni k nanti esok saya upload.

2 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

erk.. aiyo.. marah tul ni.. bengang yg amat dasyhat ( eh camne eja dasyhat ek ) bantai jer la... ni kes sumbang mahram ker apa?

Prince Patrick said...

Entah lah bang Shin, tension tul ngan babi tu....