Pages

Monday, December 27, 2010

Abang Angkat Yang Terangkat!

Hello semua, seperti yang saya janjikan kat entry sebelum ini saya akan cerita kan abang angkat yang terangkat. Hahahah entry macam sengal jew kan, I kenal abang ni dalam FB dah lama dah pon tapi tak pernah nak bicara pun tapi stau hari tu tiba2 rasa nak chat ngan dier so chat lah, chat tak sampai berapa minit terus dier bagi nombor!

So apa lagi, call jew tapi I tak call pun masa tu. Minggu lepas tu rasa bosan plak kat office yalah kerja sampai kul 9pm hantu pun bosan dok seorang kat office so rasa nak kacau someone jew hahahah so call lah abang terangkat tu hehehe.

Call jew terus dier jawab, so borang lah kita orang. Oh yeah nama dier hmmm panggil jewlah zal. So borak punyer borak taktau masa berlalu. Kita orang pun share lah semua benda yang boleh.

Lepas tu kita orang msg lah siang malam. Rasa sayang wujud plak dalam hati saya, hello! Sayang jew k bukan cinta! Sayang sebagai seorang adik jew ok korang , jangan pikia yang bukan2 lak. Borak lah kita orang and cadang nak jumpa, sibu weh! So apa lagi I pun book lah tiket untuk pergi jumpa pada 7hb bulan depan.

Tapi sekarang yang jadi masalahnya dier macam diamkan diri macam orang bisu plak! Macam mulut tu melekat dah takleh bercakap ngan saya! Aduh ni yang sakit ni, takleh jadi ni! Tapi mengikut janji yang I telah buat kat dier yang I akan buat yang terbaik untuk menjaga perhubungan kami walau apa pun terjadi so I tengah berusahalah ni!

Kalau masa I sampai sibu kalau dier taknak jumpa saya takperlah, I jalan seorang kat sana, I believe in myself yang I boleh face segala masalah dalam hidup saya. Kalau setakat macam ni, takyahlah aku nak sakit kan hati saya. Hmmm korang percaya tak yang saya tak rasa sakit! Hahaha mestilah tipu kan saya ni, I rasa betul2 sakit.

Salahker saya sayang kan orang itu dengan hati yang ikhlas dan apa salah saya ornag balas saya macam ni! Setahu saya saya tak pernah pun lukakan sapa2 tapi kenapa saya dilukakan setiap kali macam ni!

Ah sudahlah, malas aku nak fikir semua benda ni!

4 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

sadarlah teman, bahwa engkau juga memiliki cukup kekuatan untuk mengatasi segala permasalahan hidup ini? Dimanapun, seberat dan serumit apapun juga.
kerana pencobaan tidak akan pernah di biarkan melebihi kekuatan kita.

be strong bro...

Prince Patrick said...

I don't know what should I've to do now!

Melayu Homo said...

Bila tiket tu? Nak ikut. Hehehe.

Sabar tau awak.

Prince Patrick said...

I pergi 9hb, flight kul 7am. Jom ar...leh jalan2 sekali...

Hmm memang tengah sabar lah ni...