Pages

Saturday, January 1, 2011

Welcome 2011


Good morning everyone, is time for us to say good bye to 2010 and welcome 2011. So let us together welcome the year of 2011! Is time for us to set a new goals in our life and start a new life. Forgive and forget everyone everything!

I mean I've go through a lot in my life during the year of 2010. Banyak yang I telah melalui dalam hidup, suka, duka, pedih dan banyak lagi. I rasakan, tahun 2010 lah yang paling banyak benda berlaku dalam hidup saya, yang teruk sekali adalah bila saya di permainkan oleh orang yang saya sayangkan.

Takboleh jugak saya ckp hanya benda sedih jew yang berlaku tapi benda happy jugak telah berlaku dalam hidup, contohnya kena promoted dalam kerja, dapat kawan yang baik dan sebagainya. Saya tidak menafikan bahawa ada jugak orang nak tackle hujun2 tahun ni tapi apa nak buat I tak sedia lagi...

Kata nak jual mahal takdalah, cuma perasaan cinta tu tak wujud kat dier orang so apa yang I boleh buat kan...takkan I nak paksa diri saya untuk cinta kat dier orang lakkan...cinta tu kenalah putik dengan secara semula jadi...ceeewaahhhh ahahahah.

Nak tau berapa orang tak tengah tackle saya tak? Hmmm ada dalam 5 orang kot dan inilah nama2 dier orang Halim, Ajeep, Rizal, Syed dan Hafis. Bukan saya nak memalukan dier orang dengan letak nama dier orang kat sini cuma I nak dier orang tau yang I sayang mereka sebagai seorang kawan sahaja, tak lebih dan tak kurang daripada itu.

Dan korang nak tau, I tengah berkenalan dengan seorang yang bernama alif. I ni macam pelacur kan heheheh yalah asyik dating jew hahaha bukan macam tu, cuma kami tengah berkenalan itu jew. I taklah terus menaruh perasaan terhadap dekat dier tapi cuma I suka dan rasa senang untuk berkenalan dengan dia.

I ada gambar dier tapi cuma taknak publish dulu sebab kami dah berjanji untuk berjumpa pada minggu depas hari sabtu kat pavilion sebelum saya berangkat ke sibu selama seminggu. Kami jugak telah bercadang untuk tengok wayang kat pavilion.

Apa2 pun menantikan lah cerita selanjutnya selepas jumpa dier. Oh yeah, sekarang boleh katakan hampir setiap saat kami tengah bersms hahahah. I taknak buat keputusan macam tu jew, I nak berjumpa dulu lepas tu go with the flow kan...ala2 buat cara macam romantik plak kan hahaha

So anyway, happy new year to all and all the best. Welcome 2011 to my life :)

3 comments:

luddin said...

Happy New Year 2011...All the best !!!

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

Prince Patrick said...

Luddin : Thanks Luddin, I really appreciate that. Happy new year to you too, may you dreams all come true :)

Afzainizam: Happy new year too, wish you all the best :)