Pages

Monday, October 18, 2010

Cerita pada hari jadi yang ke-21...

Hi aper khabar semua, sihat? Mestilah korang semua sihat kan heheh macam aku lah seihat sejahtera...pui pui pui....xleh ckp aku sihat sangat mana tau kena langgar nanti nga tikus hehehe. Eh apa dah jadi ngan saya? Biasalah kadang2 kena gila2 sikit baru leh hilang stress dan keletihan mendengar kereneh2 orang sekeliling saya kalau tak mesti muntah darah dan sekali ngan perdarahan dalaman hahahahah

Ok, back to the topic now... ni pasal cerita pada hari jadi gua yang ke-21 hahahah dah keluak tanduk dah...nampak tak korang ....eh invisible lah tanduk tu...aper lah korang. Sekarang saya sudah officially jadi orang besaq so leh lah buat benda bukan....benga2 illegal pun jadi illegal sekarang :D

Eh I taklah jahat sampai buat benda2 illegal tu cuma buat benda legal jew...yerlah study jurusan undang2 kena lebih berhati hati baru leh jadi peguam yang bagus kan kan kan (bagus ker?) Ok, semalam sebelum balik umah, parents saya dah siap beli kek untuk birthday saya, alah kecik jew bukan besaq sangat pun..

Sampailah malam tiba masa untuk potong kek....ah terharu saya bila tengok kek yang dibeli, walaupun tak buat jamuan yang besar tapi restu dari orang tua saya lah yang amat penting untuk hidup saya ini. Kerana merekalah saya berjaya dalam hidup saya dan akan terus berjaya lagi dan membanggakan mereka.

Nak tengok kek tak? Jom......



haaaa ini dia kek yang dibeli oleh parents saya....lepas jew potong kek terus dapatkan restu dari mereka dan hadia RM50.00 dari ayah saya dan ciuman dari ibu saya.....hahahaha betapa bahaginya saya. Harap parents saya akan bersama saya pada bila2 masa sahaja.

4 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Happy Birthday ya...
Semoga Bahagia selalu di samping orang yang anda sayangi....

Prince Patrick said...

Thank you.....

Miqael Arshad said...

seronoknya....

blog yg menarik... hi prince.... slmt berkenalan dan salam singgah.....

Prince Patrick said...

Thank you Miqeal, komen anda amat dihargai :)
Slmt kenal jugak dan blog you pun best jugak dengan cerita semua :)