Pages

Friday, November 26, 2010

Cerita pada 25/11/10

Hi semua, apa khabar? Harap semua sihat sejahtera si samping orang yang tersayang. Hari saya balik hari sebab esok kan saya cuti (26/11/10), kerja minggu ni memang meletihakan yalah minggu terus dari minggu lepas sampai sabtu ahad pun masuk kerja. Eh untung tul company saya pekerja macam saya, memang susdah nak cari pekerja macam saya tau hahah, so kalau mana2 company yang perlukan pekerja macam saya tu boleh lah tawarkan pada saya. Gila kan saya, hehe promotekan diri saya sendiri. Apa da…..tapi kalau ada yang tawarkan jugak I takkan tinggalkan kerja saya ini, saya memang cintakan kerja saya sekarang walaupun banyak cabaran tapi saya menghadapi semua itu dengan penuh cabaran.

Ok back to the story, masa I tengah layan cerita Cinta Kirana di Astro Ria (1 Malaysia beb hahaha) tiba2 teringat kat mamat kat hostel tu. Hmmm entahlah saya, rasa macam mula rindu dan cinta kat dia tapi takut jugak saya nanti kecewa lagi! Habislah saya, tak sangup saya, saya cuba untuk lupakan tapi apakah daya saya untuk berbuat demikian. Saya pun manusia jugak yang mempunyai perasaan sedih, gembira, jiwang dan segalanya.



Entahlah macam maner ni! *sigh* … saya sendiri pun taktau adakah ini makna saya sudah cinta kat dier atau hanya crush sahaja! You all tau tak yang ada jugak 3 hari yang tengah tackle saya tapi saya taknak jump straight into the conclusion tapi saya nak ambil masa untuk memikirkan semua. Macam saya kata selalu saya taknak apa yang telah berlaku sebelum ini berlaku lagi dalam hidup saya ini.



Setiap kali saya memikirkan apa yang telah berlaku dalam hidup saya sebelum ni, is memang menakut saya sampai kadang2 mengalir air mata. Saya sendiri pun tak tau apa dan dimana kesilapan saya yang saya telah lakukan semasa dalam perhubungan. Hampir setiap hari saya memikirkan dimanakah kesilapan tapi tak dapat jawapan jugak. Apa nak buat, mungkin ini adalah takdir saya untuk menghadapinya.

Buat masa sekarang, saya takmau mikir panjang tentang ini. Segala saya berikan pada tuhan biar dia yang menentukan segalanya untuk saya kerana hanya dia yang tau apa yang baik untuk diri saya. So setakat ini sahaja buat masa kini nanti saya akan update balik kalau ada apa2 perkara yang meriah berlaku dalam hidup saya 

2 comments:

Miqael Arshad said...

khabar baik patrick....

Prince Patrick said...

Baik jew Miqeal, thanks. Awak aper khabar?