Pages

Friday, January 14, 2011

Dilahirkan untuk dikecewakan!


Hmmmm hois korang, aper khabar? Sorry lah beb dah lama tak update. Sorry lah, I kan pergi sibu untuk jumpa abang terangkat saya tu hahahah. Nanti lah aku ceritakan pasal sibu sekarang kita borak pasal entry kali ni plak.....haaaaa entry kali ni macam hangat jew kan, eh hangat ker macam biasa jew kan korang. Yalah maner tak biasa dah setiap kali entry hampir semuanya kecewa jew...mesti kornag pun dah bosan kan. Tapi apa nak buat, walaupun korang tak suka baca I tetap akan update sebab hanya tempat inilah saya boleh luahkan segala isi dalam hati saya. Kat maner lagi kan...so bagi yang baca dan komen pasal entry saya sebelum terima kasih erk. Saya sayang korang hehe

Ok come to the topic. Korang semua ingat lagi tak yang sebelum ni I ada pernah cerita kat korang yang I ngan Alif nak oergi tengok wayang...ala ala macam movie date lah konon kan hehe tapi akhirnya tak jadi plak. Hmmmm korang nak tau reason dier kenapa? Ayah dier masuk wad, apa nak buat kan situasi macam ni memang takleh nak elak. So apa lagi I terima jewlah, takkan I suruh dier jangan jumpa ayah dier dan temankan saya tengok wayang. Hello, I tak sekejam tu k....

Yalah kadang2 tu kita kenalah memahami keadaan orang lain jugak..takleh main hantam jew. Tapi masa I kat sibu I ngan Alif ni dah janji nak jumpa jumaat lepas I balik dari sibu. I senagaja tukar flight untuk semata mata nak jumpa dia dan betul2 excited dah bayankan I beli punyerlah banyak barang untuk dia. Memang dah set lah semua nak jumpa jumaat tapi masa dah sampai kat LCCT kul 5.35pm, alif call saya kata takdapat datang!

Korang cuba bayangkan apakah perasaan aku masa tu! Rasa macam nak letupkan orang depan kan, kalau boleh nak letupkan LCCT tu jew, biar mampus semua! Eh taklah sampai tahap tu tadi korang, cuma sakit hati dan kecewa jewlah. Yalah maner taknyer dah rindu sangat kot....

Hmmmm I biarkan jewlah benda semua ni, memang dah ditakdirkan untuk berkecewa dan kalau ini yang tuhan nakkan I relakan untuknya....korang tunggu jewlah untuk cerita tentang sibu k dan pasal Alif ni tengoklah macam maner...letih ar nak pikir semua., nanti sakit mental lak....

2 comments:

Raja Bhutan said...

hidup ini penuh dengan rintangan.. kekadang tak semua impian yang kita inginkan jadi kenyataan. memang sukar untuk difahami tapi itulah realiti sebuah kehidupan. apapun say doakan yang terbaik untuk anda.

Prince Patrick said...

Thanks Raja.....