Pages

Wednesday, February 23, 2011

Picture of 1st meet with him

Good morning everyone! As I promised before here's the entry with the picture of me and him when we our 1st meet but unfortunately the picture is protected with password for safety purpose. The reason why I'm doing this is because I worried that there will be a group of people where will over react with this. Therefore, password will be only given to those who are really close to me upon request.

Show encrypted text

Kalau korang tengok piture yang pertama kan, saya buruk sangat kan. Tapi bila saya cakap kat dier yang saya buruk sangat kalau berdiri sebelah dier teurs kena tembak lagi...nasib baik ada pakai naju kalis peluru kalau tak berlubang lah badan saya. So dier kata jangan tengok luaran dalam tengok dalam maksudnya tengok hatilah korang aiyo....

I'm really happy with him right at the moment even sometime there are few things that he mad at me but we manage to settle it up with a nice conversation and discussion. As you knowguys, saya memang takut kat dier so takder chance lah untuk saya nak buat benda yang saya suka tanpa pengetahuan dier....

Ok untuk entri kali sampai sini jelah korang...ada next entry pasal fish massage saya dengan dier berserta dengan gambar...so stay tune dude!


9 comments:

Raja Bhutan said...

You both looks great and you guys look happy together but what went wrong I had no idea. At least you got something to remember.. that's what we called bittersweet love story.

Prince Patrick said...

Thanks Raja, really appreciate that :)

SUCI KUDUS said...

so sweet...
;)

Prince Patrick said...

Thanks kak suci yang sesuci awan :)

adams said...

patrick
nk pasword
plez
akmal88_kklk@yahoo.com

Prince Patrick said...

Akmal: dah email :)

azRie faRes said...

nak password bleh x? huhuhu...
muhdazriefares@yahoo.com

Prince Patrick said...

azRie faRes: Dah hantar email kat you.

azfas said...

Prince Patrick..
boleh dapatkan password x
azfas_@kbh@yahoo.com