Pages

Monday, March 28, 2011

28-03-11 >>> Genap 3 bulan!



Hello korang semua, aper khabar? Dah makan ker? Sorry lah korang lambat update cita yang romantik gitew saya ngan Alif (macam kak suci cakap) hehehehe. Korang nak tau tak, petang tadi aku dok berangan dan bangga jap ngan diri aku sendiri....huh knpx3......sebab kak suci komen kata tak sabar nak baca next entry yang romantik gitew hahahaha. Jangan risau kak suci, saya akan sentiasa update cuma sejak kebelakangan ini saya macam busy lak ngan kerja dan study, padahal dok bergayut ngan dier...hehehe biasalah pengantin baru, korang jangan jeles tau....

Ok, now back to the entry...haaaa kalau korang nak tau kan...hari ni dah genap 3 bulan saya dan alif bercinta. Korang ingat aku tak kira ker hahahah hello aku kira semua k walaupun add math aku fail tapi math aku still lulus k. Dah 3 bulan saya kenal dier dan selama 3 bulan ni jugak saya perhatikan segala gerak geri dier. Walaupun saya tak dapat nak perhatikan setiap hari tapi still masih leh lagi tu perhatikan tu....kan setiap minggu jumpa...kan kan kan....

Walaupun 3 bulan bukanlah lama sangat tapi saya telah belajar dan memahami satu perkara yang amat penting dalam hidup yang saya berangap benda itu lah yang amat penting dalam sesuatu perhubungan! Korang tau tak aper benda tu? Haaaa itulah "sex" .....kalau korang nak tau...saya dengan alif tak pernah adakan apa2 berhubungan sex sampai sekarang, setakat peluk jew masa tido. Saya faham, sex is important in a relationship to show how much a person love each other and now my question is can a lover show their love without having sex? My answer is, yes, a lover can show and express their love without having sex.

Apa yang saya nampak sekarang adalah semua yang bercouple ni asyik nak beradu jew dari pagi sampai malam, kalau boleh 365 hari nak sex jew....aiyo apa nak jadi ni? Tak letih kah? Saya ngan alif happy jew tanpa sex, so apa masalahnya. So what I learn from here was sex is not really important than understanding, love, care and honest in a relationship. Saya tak pernah merungut dan menyesal kerana tak buat sex ngan Alif sebab saya happy with the way we are dan dier pun tak pernah ungkitkan pasal ni tapi yang pasti saya ngan dier amat happy walaupun kadang2 tu saya feel down sikit kalau tak dengar suara dier lebih dari 2 hari tapi lepas dengar jew suara die mesti dah fresh balik sebab saya memang cinta dan sayangkan dier dengan hati yang ikhlas dan jujur.

So dalam sesuatu perhubungan bukan sex yang penting tapi trust and honest are the more important where a lover should give priorities for! Love is all about trust each other and the moment your bf lost the trust on you, that all! There's no way for your bf to trust you back with 100% pure heart. A words "trust" holding a bigger power in a relationship. Sebab itulah tak kisah apa yang saya buat, siapa yang saya nak jumpa dan telah jumpa, kemana saya pergi, semuanya saya bagitau Alif, tak pernah saya sembunyikan apa2 dari dier kerana saya taknak benda2 kecil macam ni akan timbulkan masalah pada masa akan datang...saya tak sanggup nak kehilangan dier.

Sekarang, tibalah masa untuk sesi gambar2 tpi untuk kali ni bukan gambar alif tapi sms yang romantic yang dier hantar kat saya, sejew nak buat kak suci jeles jap hehehehe. Dulukan saya pernah janji kot korang yang saya akan publish gambar sms yang dier pernah hantar kat saya. Jom kita sama2 tengok...haaaa sebelum weh korang klik2 kat sebelah tu yew....




Haaaaa inilah gambar yang romantic gitew.....kak Suci jangan jeles erk hahahah

PS: Password has been changed and the first password will be always sent to Kak Suci....haaa sapa yang nak password klik2 dulu k....betul betul betul.....haaaa banyak betul......

16 comments:

sarawakbujang said...

nk password...

sarawakbjg@yahoo.com

Prince Patrick said...

Nak ker...klik2 dulu hahahahah

hakimi said...

Nak password

hakimiahmad5@gmail.com

Prince Patrick said...

Hakimi nak jugak ker.....kalau nak klik2 dulu erk....

JoHn said...

kalau aku nak password gak mcm mane.... hak hak hak

Prince Patrick said...

John: hahahahah ok jew....entry ni takder ler rahsia sangat so just email me for password cheah_cw@hotmail.com

savante said...

Certainly no rush to have sex :) Take it slow, it's worth the wait.

Prince Patrick said...

I've never rushed for sex since I love him.

SUCI KUDUS said...

i need time to read your entry real slow.. hiks.. sbb tu lambat sikit komen.. *hihi..alasan sangat kan..*
erm.. but that's so true.. i can feel it when reading your entry.. nice piece patrick!
and yep.. pics tu merembes.. warna hitam.. dan mengghairahkan.. kan? *matilaa orang yg lom dapat paswed meneka benda apakah ittew..ekeke*
stay romantic and cheeky dear ;) !
~sucikudus~

Prince Patrick said...

hahahahah thanks kak suci..... :p

Mai said...

Nk passwerd Prince patrick >.< Tertanya tanya nie.
e-mel-maikong91@yahoo.com

Prince Patrick said...

Mai: tak pernah pun tengok you sebelum ini? hmmmmm anyway...I'll email the password for this entry :)

Mai said...

I'm new ~~ Hahaha.Follower of Kak Suci :P
Thanx for d passwerd and it's so romantic(yur photo)!

Prince Patrick said...

Mai: It's alright, Kak suci the best hahahahah anyway, thanks for reading my blog, really appreciate that :)

azRie faRes said...

nak password entry nie...
muhdazriefares@yahoo.com
thnx... :)

azfas said...

Prince Patrick..
boleh dapatkan password x
azfas_@kbh@yahoo.com