Pages

Monday, May 30, 2011

A word that ended my love life!




Good morning everyone, how are you? I'm seriously not good at all, I rasa korang dah bleh agak kenapa saya tak berapa ok dengan entry kali ni kan. Well, what else I can say kalau orang yang kita cinta itu dah tak cinta kita tapi layan sebagai seorang kawan! What the fuck right! Baru jew sambut anniversary untuk 5 bulan tapi the next day semua dah habis.

Saya pun tak pasti lah korang kenapa leh jadi macam ni tapi kali ni saya memang tak berapa nak marah sebab entah saya dah letih nak marah orang bila orang tu dah tak cinta kat saya lagi, dulu lain lah tapi sekarang memang tak. Mungkin sebab tu orang mengambil kesempatan atas saya kot! Sebenarnya benda ni berlaku ahad lepas dan start pada sabtu tu. Masa saya chat ngan kawan saya tiba2 dier cakap "kita kawan lah awk", tersentap saya ngan jawapan tu! Masa tu memang saya tak fikir apa2 lah ingatkan dier main2 jew tapi lepas saya dok fikir balik kali ni dier memang tak peluk saya dan tak share apa2 ngan saya cuma macam kawan, perangai dier pun pelik saya pun biarkan jewlah.

Masa saya balik dari KL ke pahang, saya dok fikir dalam bas kenapa dier cakap macam tu so apa lagi saya sms dier tanya lah kenapa dier cakap kita hanya kawan dan betul ker awk anggap saya sebagai seorang kawan atau lebih dari itu. Dengan debarnya saya tunggu sms dier akhirnya dapat jugak dengan bunyi macam ni " saya belum bersedia awk tok sume 2, sorry, sbb sye dh x mcm dlu"! wow sms yang begitu panas sekali, fuh never though of that! Lepas tu saya hantar ok no problem, saya faham sebab malas nak jiwang, letih weh korang nak jiwang2 ni.

So selama ni dier hanya treat saya macam seorang kawan dan yang dier cakap rindu kat saya tu semua tipu lah! Soalannya adalah kenapa dier buat macam ni, kalau dah dari dulu dier taknak cinta cakap jewlah jangan letak harapan ni orang dah tengah syok bercinta tiba2 cakap kawan lak, banggang bin bodoh tul! Sorry lah aku kurang ajar sikit, cuba korang letakkan diri korang dalam situasi aku ni mesti korang 2 kali ganda kurang ajar! Biar jewlah korang, lagi pun saya dah malas nak fikir pasal ni lagipun banyak yang suka kat saya, kan market saya tengah naik, lepas ni leh lah cuci mata dan ngorat tanpa had hahahahah.

Sedih tu adalah jugak tapi nak buat macam maner kan, dah orang tak cinta kat kita takkan nak gi merayu lak kan. Kalau dier betul2 cintakan saya dier akan datang kembali kat saya kalau tak faham2 jewlah kan korang. Anyway, lets celebrate our single life babeh! Seriously lah weh korang, kali ni hati saya tak berapa sakit dah entah kenapa mungkin dulu dah experience kot tapi just tahan jew lah kadang2 tu mestilah rindu kan.

NOW I'm back to single life again, gonna enjoy to the max! Let bring the party on!

10 comments:

Zack Hunter said...

aduhai... bebanyak la bersabar yer patrick.. ada org lain yg lebih deserve dapat cinta hang berbanding dia.. senyum skit.. =)

Prince Patrick said...

Zack: oh Zark darling hahahah thanks buddy. Memang tengah senyum dari pagi tadi kat office, nak cover sedih :)

SUCI KUDUS said...

cheers lah dear.. satu pegi. 10 datang.. kan..

Prince Patrick said...

SK: Betul kak Suci cakap...kita demand banyak kan hahahahah thanks kak suci...

Am iS ZacK said...

oh beb..juz yesterday i read ur post, i felt melted with ur story..but today, it is end..btw, cheer up...life's not short.fill it with more enjoyable moments ahead...u know where to put urself k, so let it be there...

Lucifer said...

dont worry dude. before u even realize it, u may be falling in love again. in the meantime, enjoy your singlehood n have lots of fun!cheers! :)

JoHn said...

patrick: cari jalan untuk hilangkan stresss.... mcm aku dulu suke jalan kaki sensorang..kalu hang sanggup blh cuba..hak hak hak

ape2 pun aku doakan yg terbaik utk patrick ku sayang....

Prince Patrick said...

Am: This is what we call as our life journey, sometime we just not deserve to get the things which mean a better is waiting for us. Don't worry, I fine. Thanks :)

Lucifer: Hahahah I guess so, I'm enjoying the max of my singlehood life :)

John: Sekarang aku suka tengok drama korea, best sangat beb...hampeh...aku tak mampu nak jalan seorang macam hang sebab takut kena culik, aku kan comel gitew hahahahah. Thansk John, love you so much :)

nazaluvaholic said...

kau slalu ada bg smagat kat aku bila aku sedey....tapi aku ni jahat kan....xpernah nk bagi kata kata semangat kat kau bila kau sedey...maaf PP....aku tak tahu semua tu...aku ngat kau ngah bahagia ngan dia...satu je PP...kau kan kuat....tu yg aku nmpk pd kau slama ni...sampai aku tak pernah perasan kau sedey...ape pun..be strong babeh....aku tahu kau kuat.....

Prince Patrick said...

nazaluvaholic: nah...don't worry beb, I'm fine because I'm stronger enough to go through it. Well aku belaja dari pengalaman saya so taklah sedih sangat dan dah tahu cara2 mengatasinya...Thanks for believe me that I'm strong darling hehehe