Pages

Tuesday, May 31, 2011

Kata tak CINTA.....Tapi......


Morning korang Semua, aper khabar? Aku? Aku ok jew beb, sedih cikit2 jew tak banyak hahahahaha, sebab kan ada korang terutamanya Zack, John, Kak Suci and my silent reader untuk cheer me up. Korang menag terbaiklah "2 thumbs up", umuuuahh. I ok jew, jangan risau sangat pasal saya k :)

Ok pasal entri kali ni, I kan confuse lah korang. Korang pernah tak dapat sms dari orang yang kata tak cinta anda? Tapi masalahnya saya terima sms dari Alif yang sound macam ni "Hi awk, tengah wat aper? Cye dah nak alik."! Apa yang akan korang rasa? Kalau setakat kawan tak mungkin macam bagitau yang dah nak balik, nak makan, nak gi mana2 dan ect. Bila tengok sms macam itu dari Alif, terus hati saya rindu kat dia dan sedih.

Aku taktau nak buat apa dan saya hanya reply "Hi, saya tengah wat kerja. Ok hati2 bawak moto". Ini jew saya mampu nak reply sebab lepas dier cakap selama ini dier anggap saya macam kawan so saya taknak lebih2 lagi. just keep the border line and don't want to go beyond! Just imagine how stupid I'd been for the past 5 month with him and now he tell me that he treat me only like a friend, how great it was!

Anyway, there's no point for me to keep reminding about that, if I do my hear will only left with pain and I'd experience that a lot in the past. What ever it is my life must be go on without stopping, as I'd told before life is a journey not a destination and the more I face the more I gain. So I'll just take this as my experience to face my future problem rather than keep holding it with my heart.

Happy sampai siap panjat pokok!Korang mampu? hahahaha

Sekarang saya dah tak kisah pasal apa2 lagi, buat apa yang saya suka. Saya ada banyak rancangan nak buat terutamanya untuk diri saya sendiri, nak beli baju, beli seluar yang trend sekarang, muka saya pun dah lebih baik dari dulu lepas guna product body shop (Memang nampak diff dulu dan sekarang) dan akhirnya saya tengah bela rambut panjang nak buat style korea hahaha best kan.

Tak lama lagi saya nak pergi sabah jalan2 ngan kahwin sambil2 tu pergi perkahwinan kakak angkat, bleh lah relax kan minda sikit lagi pun bulan tujuh dan sembilan ada kursus di kuantan dan KL bleh lah enjoy kan kan kan. Minggu ni dan minggu depan memang saya free sangat sebab takder assignment, apa lagi kalau bukan layan drama korea hahaha sekarang mesti korang dah tau maner saya dapat idea untuk buat rambut style korea kan :p tapi sebelum tu saya kena panjangkan rambut saya hehehe taklah panjang sampai macam perempuan, agak2 lah kan heheheh.


Saya masih happy walaupun rasa sedih tu muncul tapi taklah teruk macam down terus buat muka seposen hahahaha masih mampu senyum lagi :). Thanks kepada semua peng-comment saya, aku ceria sebab korang. Love you so much!


PS: mlm smlm tiba2 mak cakap pasal perkahwinan saya, aiyo...pengsan terus dalam bilik pura2 dah nak tido hahahaha. Kahwin! no way mum, not in my planning yet :)


10 comments:

sarawakbujang said...

tu dia tye nk kawen ngn laki tu...haha...

Prince Patrick said...

Sarawakbujang: hahaha bleh jew tapi risau mak aku koma jew hahaha

hezrymirulnaim said...

urmmm bnde yg lpas jngn d kenang...
kehidupan akan berjalan dan tak mungkin berhenti...
so kita pk positif klu kita x dpt sama ngan die mgkin ade yg lebih baik tok kita pada masa yg akan dtg...

Prince Patrick said...

hezrymirulnaim : You basically repeating what I've wrote above but it's ok and thank for the advice my dear little brother.

hezrymirulnaim said...

huhuhuhuhu...
yeke sowy2...
my old brother...
wakakakaka

Prince Patrick said...

Hampeh you hezrymirulnaim, ko tunggu jew....hahahaha

hezrymirulnaim said...

hhahahaah...
abg org tunggu nie..
bila nak datang, cepat laaa... hahahah
( x takot un ) huhu

Prince Patrick said...

Oooo itu dia..tak takut rupanya...ko siap lah nanti hahahahaha

Kaffeebohne said...

Ish ish ish... kita bagaikan nak rak sanggup setia pada dia.. tgok2.. friend je? -.-

Baik open relationship jer...

Prince Patrick said...

Kaffeebohne: Hahaha gila kan...memang mangkuk hayun hahahah. Betul3 banyak betul......