Pages

Thursday, June 30, 2011

Two thumbs up for bang Zack yang hensem hahahah


Good morning everyone, korang sihat? Mestilah sihat kan sebab korang kan brutal sangat dalam bab2 makan hahahah. Wah aku nampak macam happy jew kan, saya happy disebabkan abang zack yang hensem, macho (jumpa pun belum) dan baik sungguh....suka sangat bila ada kawan macam ni kan.

Citanya macam ni...pagi ni sampai office kul 6am (aku kan rajin bukan macam korang k haha) first on PC dulu (perlukan aku cakap semua ni?) kerja pertama check email office, makkkk tolong ada dekat 50 email dari HOD dan sub-coordinate saya! Inilah masalahnya kalau dalam sesuatu position dan kerja keduan buka internet dan blog hahahah tiba2 nampak blog abang Zack, apa lagi terus bukak lah...hello weh korang ni otak kuning betul lah...orang kata bukak blog abang zack bung bukak baju korang, suka sangat nak tayang body yang kedut tu hahahahah.

Tengah baca dengan perasaan biasa tiba2 ada plak nama aku kat blog bang zack! Koreng mesti nak tengok kan..... ni dia Penulisan = Kontraktor tiba2 rasa happy sangat pepagi ni. Sebab tak pernah sebelum ada orang mention dan tulis tentang saya dalam blog dier orang. Yang paling buat aku shocknya adalah (naseb baik tak kena sakit jantung) abang zack cakap aku manja....hampeh bang zack.....

" Patrick - sape setuju yg patrick ni manja..?? angkat tangan.. haha.. walaupun nampak mcm manja tapi jgn cuba nak buat hal dgn dia.. sekali dia mengamuk, habis bergoncang dunia.. hehe.. seorg sahabat yg supportive dan sentiasa positif bila buat sesuatu.. sbb tu kita selalu tgk patrick senyum manis je dlm blog dia.. hehe.. senyum skit Patrick... =) "

Walaupun ada banyak masalah around me but sometime with this kind of friends makes me feel that I'm still alive and able to overcome those problem. Siapa yang takder masalah kan but it is how you manage it at the end of the day. Tak sangka plak abang Zack begitu memahami saya walaupun tak berapa kenal dan tak pernah jumpa hehe. Kali ni aku xnak cakap banyak sebab nak save untuk next entry.

Anyway, TWO THUMBS UP FOR ABANG ZACK!!!

12 comments:

adamiedamuss said...

morning pat...
selepas aku buka pejabat pg nie n on segala mesin...
gatal jari ku utk membuka aku nyer blog akaun...
terklik di blog zack...
entry terbaru...
wahhh...ramai nyer yg komen...
pastu gatal klik blog patrick the star fish...
oh..ada entry baru...
tetiba...

waaaaaa....entry bodek si zack upanyer...
pandai yer ko pat..
bodek sakan...
hak hak hak...
selamat bekerja pat...
larikkkkkkkkkkkkkkkkk...

Prince Patrick said...

Adam: hampeh bang adam...samapi hati cakap saya patrick the star fish....cedih saya *sop sop sop*...xnak kawan ngan bang adam ar lepas ni hahahahaha

Eh orang bukan bodek abang zack, orang ikhlas k kan bang zack....hahahahah happy working day too bang Adam...
Jalannnnnnnnnnnnnnnn

Zack Hunter said...

haha.. thanks Patrick.. saje2 je aku buat entry tu utk menghargai kwn2 yg sentiasa support each other..

bgs la kalo apa yg aku describe tu betul.. takut tersalah teka.. nanti patrick kecik hati lak.. haha..

ok selamat berkerja (bgs betul masuk keje pkl 6.00 pagi, aku br bgn tido time tu..)

adamiedamuss said...

alalala...
manje nyer dia majukk...
meh kat pakcik men...
pakcik bagi lolipop...
ekekekeke...

nnt pakcik turun kL pakcik blanje karipap sira nak??
dah xnak majuk2...
p buat keje...

ps:pakcik br je siap masak nasik gorg cina kat ofis nie..errkkk...kenyang

Prince Patrick said...

Zack: No problem bang Zack, entry ni sebagai tanda tima kasi untuk bang Zack....hahaha saya dah biasa lah masuk kerja kul 6am..kadang2 kul 3am pun ada :p

Adam: Hahahah pandai2 bang adam kata saya majuk.....hahah setakat lolipop xmo3....nak toys bumblebee....hehehehe.

Karipap sara? Minatang apa tu bang adam? Duh, maner ada majuk....orang happy jew...

PS: Masak nasi goreng kat office? Itu office ker kedai makan hahaha

numan-qatadah said...

amboi ..gatai sungguh dia membodek abg zack nie ..hak hak

ader sesuatu kah ..hak hak

Prince Patrick said...

Numan: Hahahah hoi maner ada bodek abang zack.....saya macam adik untuk abang zack lah. Dier promotekan saya so saya promotekan dier lah hahahah main promore2 gitew :p

Daus Naga said...

ala2 bromance gitu, kan Nu'man kan?

Nu'Man said...

a'a kan Daus ..hehehe

Prince Patrick said...

Daus: Hahahah gila

Numan: Hampeh ko Nu'man :p

Zack: Abang zack..tolonggggg ada orang buli saya *sop sop sop*

Zack Hunter said...

hoi..!! jgn buli Patrick.. nanti aku sekeh sorang2.. haha..

Prince Patrick said...

Zack: Thanks bang zack ummmuah hehehe

ps: hambek korang :D