Pages

Wednesday, July 20, 2011

Jom...kita dengar cite benar pada 16~07~11


Hello korang semua apa khabar? Dah makan? Apa? Rindu kat saya hahaha saya tau korang semua akan rindu kat saya yang comel ni kan. Sorrylah korang, saya betul2 busy ngan kerja....study hmmmm xlah busy pun sebab cuti sem katanya muahahahah bestnya kan...ok kali ni kita dengaq cite benar mengenai saya dan syam yang jumpa sabtu lepas. Perjumpaan kita orang ni tak rancang pun, it just happen all of sudden :p well adalah planning last minute heheh

Mula2 memang kita orang planning nak tengok movie Harry potter so saya pun beli lah tiket online, couple seat siot hahahah bukan sengaja tapi terpaksa sebab semua seat depan dah penuh, so takder choice, kempunan sangat nak tengok hahahah. Pagi sabtu tu, saya punyerlah gigih nak naik bas kul 6.30am hahah korang mampu. Saya bukan nak sangat nak naik bas pagi buta mcam tu tapi disebabkan aku nak gi salon so kenalah awal sikit. Sampai stesen bas, ada plak tiket dah habis! Hampeh tul budak2 maktap yang hodoh tu.....tension tul masa tu tengok dier orang....orang dahlah sedih sebab tak tiket...hmm terpaksalah kena beli tiket kul 8am....eik 8am habis jugak....weh mangkuk korang ni semua nak gi maner sampai beli habis tiket semua...aduh 9am lah nampak...habis dahlah muvi kul 11.40am....konpem tak sempat lah kali ni.....eh tunggu dulu....korang nak tau saya buat apa hahahahah. Mestilah kena pau driver bas tu hahahahah dapatlah seat sebelah driver lagi weh korang...korang mampu? Tak mampu hahahah siap free lagi....tengoklah betapa larisnya aku hahahahaha (Numan, ko mampu?)

Sampai jew KL terus pergi sungei wang kat salon! Eh, hameph tak bukak lagi, yerlah appointment saya kul 10.45am, saya pergi kul 9.40am maner nak buka..boloh...hahahah tiba2 rasa lapar lak plak, so apa lagi pergilah Old Town White coffee kat sungei wang tu minum honey lemon ngan toasted bread with sugar. Lepas makan, ngam2 10.45am terus pergi saloon cuci, gunting, cuci dan style kan. Wow hensemnya aku, dahlah masa biasa pun banyak orang yang ngorat aku...ni dah style confirm semua ikut saya balik umah....stress tau hahahah. Eh jap3....dah kul berapa ni? Cuba tengok jam....makkkkkkkk dah kul 11.30am........aduh.....amoi kat saloon kan, cantik memang cantik tapi lembap....tapi takperlah dier buat cepat2 khas untuk saya sahaja :p

Lepas jew siap, apa lagi pecut lah ke pavilion. Dengan mengunakan segala tenaga dan power yang saya ada, saya start merempit siap langgar beberapa orang yang hampir jatuh. Hello korang, saya lari macam tu bukan nak tengok syam tapi nak kejar tengok Harry Potter yang dulu pernah tackle aku tu (perasan meroyan) tapi aku yang reject sebab dier tak sesuai ngan level saya, lah sayakan high class gitew....sampai jew pavilion lari naik ke GSC dan nampak lah syam hahahah hmmmm hensem jugak dier ni, ok lah not bad though, who cares! Tetiba ingat apa yang msg oleh safar ' cyg jangan nakal2 erk" Hello, ko hingat aku bf ko ker? Tolong lah...belum confirm lagi erk hahahaha lagi2 masa market aku tengah naik ni....lagi lah tak confirm hahahahah.

Nampak syam, salam jap...saya kan alim gitew hahahah dan dier beli air, masuk ke bilik cinema dan duduk kat couple seat. So mulalah show harry potter tiba2 syam tarik tangan saya dan pegang, bukan pegang biasa weh erat plak tu macam nak tercabut jari saya. Saya cuba tarik balik tapi dier pegang lagi kuat....ya ampun....kalau nak tackle pun tolong lah jangan macam ni dulu, nampak macam desperate sangat...aduh lepas lah tangan saya sakit lah (dalam hati lah)....dier pegang tangan saya sampai habis movie..ya ampun....fuh sakit tangan..cian kat cari yang comel ni....

Lepas habis movie kita orang pergi Times bookshop tengok buku dan pergi makan...lepas makan pergi kedai speed lak tengok dvd...lepas tu apa lagi balik lah oiiiii. Aku dahlah teruna lagi nanti tak pasal2 kena rogol, dah lah comel. Masa nak gi monorail tu, tiba2 dier letak tangan atas bahu saya lak...yang biasalah sebab semua orang memang suka letak tangan atas bahu saya, so saya biarkan jewlah...desperat sangat dier ni kan...so lepas tu balik lah. Masa nak balik tu ya tuhanku punyerlah banyak sms dari dier yang jiwang sangat.....saya letih reply tau....so macam itulah story benar pada 16-07-2011 dari pagi sampai malam hahahaha.

Ni gambar syam untuk tatapan korang especially untuk numan yang desperate sangat....


Show encrypted text

ps: kalau nak password klik iklan kat tepi tu ok hahahah ugut lak plak hahaha

13 comments:

applegreen said...

dah follow...dah click iklan..dah baca a few entry...menarik blog lu bro..ley dpt password tak?

eddytheapplegreen@yahoo.com

numan-qatadah said...

Pagi2 JUmaat jer , dah attack aku .. kalau main mafia war nie , ko la org 1st aku bunuh ..hak hak hak ..

Beb ..stakat dok sebelah driVer bas, gua x heran la ..gua pernah duduk celah kangkang driVer kapal terbang lagik ..mampu ko ? terbang di awan ..hahaha

Lagi satu ..pesal aku nampak ko yg lebih desperate drpd mamat syam tue .. hahahahahaa

Xmau cakap byk ..bagi p/w cam besa
numan.qatadah@gmail.com

jgn nakal2 ..tau la comel ..!!

numan-qatadah said...

Pagi2 JUmaat jer , dah attack aku .. kalau main mafia war nie , ko la org 1st aku bunuh ..hak hak hak ..

Beb ..stakat dok sebelah driVer bas, gua x heran la ..gua pernah duduk celah kangkang driVer kapal terbang lagik ..mampu ko ? terbang di awan ..hahaha

Lagi satu ..pesal aku nampak ko yg lebih desperate drpd mamat syam tue .. hahahahahaa

Xmau cakap byk ..bagi p/w cam besa
numan.qatadah@gmail.com

jgn nakal2 ..tau la comel ..!!

Naga Sepi said...

mari kita bunuh dia Nu'man...etekkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

hak hak hak

bak pasword....cepat2!

mahosepi@gmail.com

Prince Patrick said...

Applegreen: Hahahah thanks, email had been sent!

Prince Patrick said...

Numan: Suka sangat nak attack hang hahahahaha aku memang tak mampu nak dok celah kangkang sapa2 sebab aku tak desperate nak kena buntut...tapi macam ko desperate sangat nak kena buntut sampai dok celah kangkang operator heli kan....ya ampun...aku faham perasaan hang yang takder orang nak tapu xyah gi jual bontot kat orang numan hahahahaha

Hello tolong sikit erk...aku tak perlu desperate pun banyak orang suka kat cheq tau....hahahah dah hantar password kat hang weh numan...

Akhirnya ko ngaku aku comel jugak erk hahahaha

Prince Patrick said...

Daus: Hahahah macam zombie lak :p

Amboi siap ugut nak password hahah dah hantar encik....

Zack Hunter said...

Naughty yer patrick... hehe

Prince Patrick said...

Lah bang zack...maner ada....aku setia ngan bang zack sajew tau...sambil libas rambut (padahal rambut pendek)

azfas said...

nak password gak
azfas_kbh@yahoo.com

Rowck Boiz said...

haha best... sipa pi salon... aku sepanjang hayat x penah pi salon, tetap maintain macho jer... hehehe
jangan mara beb....

Prince Patrick said...

Rowck: Hahaha bukan ko tak pernah pergi cuma ko tk mampu nak pergi macam saya...lah ko kan gaji ciput maner lah mampu kan muahahah just kiddign beb....

asyrafsuleiman said...

nak password.. ggggggrrrr keh3... ;)) btw nice belog!!