Pages

Monday, July 11, 2011

Tak sihat sebab senyapkan diri! Hahahaha


Vanakam....makkk tiba2 jew kuar bahasa tamil...hambek ko Nu'man hahahaha. Haaa kali ni ada enry sensasi dan hot gitew. Korang nak dengar tak? Maih sini dekat2...eh ko Nu'man yang ko dekat sangat ngan aku ni apasal? Hahaha meroyan lah plak. Macam ni citanya, aku ada lah terima email entah dari sapa awek hantar voucher KFC dan Mac'd so aku forward lah kat Alif. Tiba2 dier reply "thank awk..awk npe senyap,ingatkn dh x mau kwn dgn sye dah..sdih sye...." terkedu saya baca ayat ni, skema sangat ya ampun....

Aku pun reply lah "Ish maner ada xmau kawan ngan awk….wak…saya masih sayangkan awk macam dulu lagi" ! Apa, mah yangkan macam dulu! Astaga, apa nak jadi ngan aku ni. Betul weh korang, aku masih sayangkan dier macam dulu, aku xleh nak lupakan dier dan sayang terhadap dier. Aku pun xtau lah korang nak cakap macam maner, aduh! Kalau safar tau benda, mampus aku kena lenyek ngan keta iswara dier tu (padahal dah gitau pun)!

Walaupun saya busy, dier kata nak chat ngan aku, dengan begitu gigihnya aku on lah ym....korang nak tengok apa yang kita orang chat? Nak tengok lah....

Hitam: Saya yang comel ni
Merah: Dier yang bernama Arin (alif)

Korang perasan tak line terkahir tu apa yang dier cakap? Dier tak sihat sebab aku senyapkan diri hahahahah banyak lah hang..itulah orang cinta ko ngan setia dan ikhlas tapi ko taknak. Tengok sapa yang merana sekarang, ko jugak! Conversation kita orang stop kat sini sebab saya ada meeting lepas tu tapi tiba2 aku rasa macam aku rindu kat dier bila fikri balik Safar, aduh..aku dah jadi macam heroin cita korea yang bernama "Playful kiss"...aduh.... Aku tak sampai hati nak lukakan Alif dan jugak Safar, dua2 penting untuk saya.

Tak cukup ngan dua orang mamat ni ada plak dua orang lagi nak ngorat aku (Nu'man, ko jangan nak jeles k). Nama seorang tu Syam dan seorang lagi tu eisham, aku pening lah ngan dier orang ni. Walaupun dier tak straight forward kata suka kat saya tapi cara percakapan dier orang tu memang suka kat saya. Syam ni sebaya ngan saya tapi dier muda dari bulan so aku panggil lah abang dan dier pun suka aku panggil abang (bajet muda lagi lah aku ni kan hahaha). Tapi orangnya bagus tapi garang. Dier masih study lagi bio medic kat KL dan buat macam ni kerja part time kat 7E sebab cuti sem, biasalah student katanya hahaha. Dier ni kira hensem jugaklah bagi aku tapi dier xtau lagi yang saya dah berpunyer dan saya pun xgitau lagi, gatai sangatkan aku ni but I've to remember that DON"T EVER PLAY WITH PEOPLE FEELINGS! I'll tell but not now, I want to enjoy bukan sebagai skandal tapi sebagai kawan. Dier ajak saya tengok movie weh korang, Harry potter, sabtu ni, kat pavi kul 11.40am couple seat plak tu...tu dia confirm dier suka kat cheq, stress tau.

Lagi seorang tu Eisham, baru jew kenal tapi dah lama msg dalam tagged lah. Dier pun tanya pasal diri saya dan kata suka kat saya. Yang ni pun kira ok lah tapi aku xlah nak lebih2 ngan dier cuma sebagai kawan jew, xlebih dari itu. Laagi pun saya xnak dier letak harapan atas saya, yalah nanti dier letak harapn kang mampus saya. Ni pun nak gi tengok wayang ngan Syam tu pun Safar tak bagi tapi lepas saya melerek ngan dier sikit baru dier kata ok.

psst: Nu'man, aku rasa hang tak laku lah, cian kat ko kan wakakakaka

3 comments:

numan-qatadah said...

Adakah entri ini bertujuan menyakitkan hati aku ... beberapa kali namu ku disebut !!

Ye ..ko dah berjaya Patrick menjeleskan aku ...so nanti jgn lupa la pic syam , eisyam dan juga X ko tue , Alif ....hahaha

psst : Ajar aku camner ko cari jantan2 nie semua sampai bleh mlekat ..hak hak hak (lariks)

Naga Sepi said...

namu? hak hak...da pandai bhs Tamil jugek ke Nu'man?

ha ah la Patrick...susuk apa yg ngko pakai sampai dua tiga org menyangkut tuh~ jangan sampai makcik Bedah lak tegur ngko sebab ade mende 'laen' menyangkut...huwahahahahahaha

Prince Patrick said...

Numan: Hahahahah sengaja nak kacau hang heheheh No problem, nanti mesti saya akan post gambar tu minggu depan or ahad ni k :)

psst: well you've to be born with it babe wakakaka

Naga: sorry lah naga, kita tak pakai susuk, is my natural you know. Bukan macam numan, pakai susuk satu badan xder orang nak kat dier hahahah sebab tu cik ponti dan haji xxx ikut dier....