Pages

Saturday, October 29, 2011

Bulan special untuk kena marah....! Part 2

Haaa korang hambek part 2 ni...yang ni plak berlaku baru khamis lepas. Kan baru lepas deepali so aku makanlah maruku yang mama buat, lepas makan ya tuhanku muka aku dah start ada jerawat dan gatal (resdung) sebab dah lama tak buat rewatan resdung. Lagi pun resdung aku xlah teruk sangat so aku call lah Alif petang tu (aku mesti kena bagitau apa sajew xkira lah baik atau buruk mesti dier orang yang pertama yang aku gitau):

Saya: Awk, muka saya dah rasa gatal dan ada jerawat lik....

Alif: Eh kenapa leh jadi macam tu?

Saya: Entahlah wak, mungkin sebab saya makan maruku kot

Alif: Awk dah buat rawatan resdung?

Saya: Lum lagi wak...xder masa nak buat busy sangat ngan kerja

Alif: Lah kenapa? Awk ada jew masa bawak kakak Elvina gi buat kenapa awk tak buat?

Saya: Hehehe nanti lah saya buat kat KL erk

Alif: Kenapa nak buat kat KL? Awk dah beli tiket bas? Buat jew kat Lipis, KL mahal

Saya: A'ah wak dah beli bas kul 8am

Alif: Bila awk beli?

Saya: Hari tu masa hari deepavali hehe

Alif: Gatal...!

Saya: Awk, sampai hati awk cakap saya gatal...

Alif: Yalah, kenapa awk nak datang KL awal sangat? Tiket tu xleh tukar? Buat kat lipis jew rawatan resdung tu...

Saya: Baik tuan, saya buat kat Lipis erk

Alif: Hmm ok. Awk ni malas, dah baik sikit terus stop makan ubat dan cuci muka ikut time. Saya kenal sangat awk ni...pantang muka tu licin sikit terus stop semua....

Saya; Bwekkkkk :p

Hahaha macam ni lah kekdahnya, cedih aku asyik kena tegur kat alif bulan ni hahah tapi saya suka at least entah saya macam happy hehe. Sejak kebelakangan ini Alif dah start banyak tanya soalan macam

1. Pergi dengan sapa?

2. Pergi dengan apa?

3. Nak balik kul berapa?

4. Kenapa nak pergi waktu ni (kalau malam)

5. Nak buat apa pergi sana?

Banyak lagi lah, malas aku nak cite semua sebab ada certain tu aku nak simpan sebagai kenangan dalam hati saya hehehe. Hati saya 63GB macam Ipad tau hehe. I feel like he started to give somekind of hint to me and I know deep inside his heart he like me but he just don't want to show it. Hahax......

4 comments:

Who Am I said...

lol... nice story my friend... i hope what u hope and feel right now will come true... anyway, happy belated birthday :)

Prince Patrick said...

Who am I: Thanks dude :)

Naga Sepi said...

oooooo....i think i also got the same treatment la dik~ tp tu arh...huhuhuhuhu

Prince Patrick said...

Daus: kan hahahah