Pages

Thursday, April 11, 2013

Jom kenal abang A




Hi semua, sihat? Ok lah selepas sekain lama tak post entry dalam BM sebab entah mungkin nak feeling2 orang putih kot hahaha…ni pon banyak yang dah meroyan sebab tak suka bace post aku dalam BI, macam manerlah Malaysia nak improve dalam BI no aiyoyo…hahaha ok xper nanti aku ambik special kelas khas untuk korang hokey.

Untuk kali ni, aku nak kenalkan Abang “A” kat korang. Yerlah lepas jadi janda berhias ni market semakin meningkat (kata kau) haha! So haruslah nak promote abang2 dan adik2 yang nak kenal dengan aku kan…korang hado? Nan hado kan bang Addam haha…

Pasal abang A ni xderlah nak over sangat dengan dier…bukan dengan dier jew dengan semua pon aku sekarang kenal dengan limit jew...maleh aku nak meroyan pasal bende2 macam ni lagi baik aku buat bodo jew. Ok back to story, nanti ader yg menongeng plak! Kenal abang A ni pon dekat FB jew it upon dier yg add dan aku approve jew maner yg aku rase. Tapi entah hati aku tergerak untuk approve dier…

Mula2 chat dalam fb jew sebab aku dah insaf tak mcm dulu terus bagi no tepon (alamak kantoi) haha! Sekarang dah tiba mase untuk jual mahal lah nok….xmo cheap sangat haha…so adalah chat dalam seminggu mcm tu….lepas tu tetiba jew dier bagi no tepon, aku pon xambek port sangat mase tu buat dek jew…dekat lebih sebulan baru aku bagi no tepon. Yerlah SELEBEKRITI kenelah jaga imej hahaha!

First time jumpe kat maner erk, alamak dah lupa plak. You see, selebekriti busy sangat der sampai terlupa haha! Haaa first time jumpe untuk lunch kat area tempat keje aku lah aper lagi kan haha. Bermula dari situ sampai lah sekarang kita orang keep in touch. Tapi kana da satu bende buat aku sakit hati sangat tau! Segala action dier or perbuatan dier ada hint tapi dier macam takut or tak sediakan lagi untuk propose dekat aku, aku ni kan expert dalam hal2 bende ni dan untuk mendapatkan kepastian sy consult lagi dengan abang Addam the legend haha….korang nak tau hint yang macam maner..jom ikut aku haha

Aku        : abang tau taka da sorang mamat ni dok ngorat sy ni bang tapi hakak hehe

Abang A: Oh yeker…hahah baguslah ada orang ngorat

Aku        : Bagus aper…kalau bagi peluang baik sy pilih pak guard tu haha

Abang A: Yerlah yang depan mate ni buang jauh2 lah

Aku        : Erkkkk jom makan bang J

Ni lah first hint dier bagi kat aku mase first time jumpe hari tu, itu baru permulaan lepas tu banyak lagi tau. Korang ce bayangkan setiap kali lunch mesti dier yang nak dtg pickup aku walaupon aku ckp xperlu aku leh pergi tunggu dekat station university. Entah lah weh korang…ni pon dah dekat 3 bulan kita orang berkenalan tapi aku xder lagi perasaan lebih dari seorang kawan.

Dari segi personality dier xderlah hensem sangat tapi orang nyer kurus dan tinggi tapi aku selese untuk berkawan dengan dier dan satu lagi dier sangat control dalam semua hal aku tau...bukan aper tapi kekadang tu rimas lah jugak tapi malas aku nak layan haha buat bodoh jew.

Ok lah sampai sini jew untuk kali nanti aku cite pasal lain plak….oh yeah saper nak tgk Abang A kita?


Until then,
So & So

The Legend Prince

4 comments:

adamiedamuss said...

tetiba nama cheq dipetik-petik bagai..
hahaha..

hampir xtau ini blog ang pat..
motip pindah rumah xhabaq..
takut ceti ambush eh?

The Legends Prince said...

Hahaha biasalah abang kan femes :p

Knp bang? Teruk sangat ker rumah baru kita ni?
Motip nak bagitau semua cheq pindah umah...tak ker kene samun nanti haha...

Azam Ali said...

wow...1st time buka blog ni... very impressive..dgn muziknya yg mendayu2..penuh keceriaan..mesti seceria orgnya juga...salam perkenalan dari saya... terima kasih sbb singgah kat blog sy tu n post something ya..keep in touch

The Legends Prince said...

Hi bang Azam, thanks untuk singgah kat blog kita hehe...xderlah impressive sangat tapi tgh cuba yg terbik :)

Thanks jugak bang azam, keep in touch too ;)