Pages

Tuesday, April 23, 2013

Who's fault......



Hey korang semua, sihat? How’s life there hahax! Entah nak mula dari maner sebab banyak sangat benda dalam otak sekarang, lebih2 lagi baru getting recover from some sort of penyakit mystery. I was suffered for almost two weeks with no appetite to eat, low blood pressure and vomiting, finally found that I’ve got hepatitis A. Syok kan bila ada penyakit haha, gilo kar apo!

Ok, hari tu housemate aku yang sengal tu asyik tanye ada apa2 ngan Abang A ker tak? Aku macam kenapa dengan mamat sekor ni syok kat abang tu ker aper haha, tapi entahlah buat mase ni aku tak sedia lagi untuk relationship walaupon ada syok sikit2 kat abang tu lah. Tapi sejak abang A cakap kita orang just kawan tu haaa aper lagi, aku terus lenyapkan ke-syokkan tu. Maleh aku nak meroyan nanti haha bukan aper cuma aku rase eloklah berkawan jew buat mase ni.

Bukan setakat hari tu jew tapi kerap jugak lah housemate aku asyik dok tanye ada apa2 ker tak, penat aku nak explain kat mamat tu, naik rimas aku dibuatnyer. Tapi ada satu bende yang housemate aku cakap kat aku, kadang2 tanpa aku sedar perbuatan aku or percakapan or even pergaulan aku se-olah2 memberi harapan kat orang lain walaupon aku sememangnyer takder niat seperti itu langsung.

Bende ni memang pernah berlaku before, tanpa aku sedar aku pernah bagi harapan kat 3 orang mamat. Just imagine, tiga2 attack aku pada mase yang same! Tapi aku memang tak pernah fikir nak bagi harapan or mainkan perasaan orang lain tapi it’s happen naturally. Aku ni jenis care pasal semua orang, aku ni jenis friendly and easy to bergaul dengan orang. Hakikatnyer orang salah anggap care aku bergaul dengan dier orang, nak kate salah dier orang atau salah aku sendiri pon xtau sebab bende ni jadi tanpa aku sedar kot.

Sebab tu sekarang aku macam control sikit bila nak bergaul or kenal orang baru or even kat orang yang aku dah kenal. Cakap setakat aper yang perlu dan diam, xyah nak lebih2 nanti kang ada orang plak meroyan depan umah aku. Walaupon hubungan aku dengan abang A macam rapat (memang rapat pon) tapi tak selebih dari seorang kawan sebab dier jugak nak berkawan so macam aku cakap kat atas, sejak dier cakap nak berkawan jew aku pon dah buang perasaan syok kat dier tu dan jadi janda berhias macam ABANG ADAM hahax!

Buat mase sekarang aku takde apa2 antara aku ngan abang A tu dan dengan semua yang lain. Kalau korang rase aku bagi harapan kat korang, aku mintak maaf sebab aku memang takder niat macam tu. Aku cuma nak berkawan sahaja!


Until then,
So & So

The Legend Prince

2 comments:

adamiedamuss said...

heyyy...
petik nama ai lg..
komisyen plzzz...

The Legends Prince said...

Motip nak bayo komisyen...tak cukup ker bayar income tax hahaha tetiba