Pages

Friday, April 26, 2013

When Two Blogger Fall In Love


When Two Blogger Fall In Love 


It’s time for blog sharing! Sharing is caring kan kan kan haha. Semalam mase aku free kat office walaupon ada keje sikit2 tapi tetap gigih untuk blog walking haha. So aku tengah blog walking tu all of sudden terserempak ngan this blog MENANTI WAKTU ITU

So dengan gigihnyer aku pon bace posting owner ni dari first entry dier and guess what, it’s our boy guys QEMAL (angel without wings) rupernyer…hampeh punyer budak dah bercintan rupernyer hahaha! Siap bf dier pon ada blog dan komen2 kat entry dier….kalau dah bercintan ni dah tak Nampak dunia dah haha segala komen2 berbungalah gamaknyer haha

Lepas tu dengan gigihnyer nak jugak siasat saperlah mamat yang curi hati Qemal ni haha…haaaa gotcha finally jumpe jugak tapi masih xtau saper mamat tu tapi yg cuma aku tau ialah FALLE NANGEL – TERSESAT DALAM TERANG. Godek punyer godek last2 dapat jugak tau saper…hahaha abang PIYOT! Aiyoyo mcm maner leh tersangkut kat Qemal ni bang hahaha.

But but but, they are so lovely to each other and so sweet kalau korang bace entry dier orang ni dari mula2 dan komen masing2 ni. Kita memang jarang dengar kan blogger jatuh cinta ngan blogger lain, well at least untuk aku lah ini kali ke-2 aku dengar haha alright alright aku memang jakun, fine whatever kan haha.

Whatever it is, aku betul2 happy untuk dua orang mamat ni. I mean yerlah saper lah tak happy bila kawan fall in love ni, xtau lah ada yang dengi ker aper kan haha (saper mkn cili dier akan cirit) haha! So bermulalah kisah cinta dua orang kawan saya ni yang hanya kenal di alam maya dulu tapi hati masing2 terpaut antara dier.

Good luck and all the best guys, harap korang happy selalu sampai cucu cicit…eh sorry silap hehe…tapi why not kan ambik jewlah anak angkat hehe!

PS: Thanks Piyot untuk share site HJ-Story tu, aku plak yang addited Cuma tak pandai edit guna photoshop lagi haha


Until then,
So & So

The Legend Prince


3 comments:

fallen angel said...

terharu bro... terbaek...!

angel without wings said...

blushing... ayoyo... thanx berooo.. hehe..

The Legends Prince said...

Fallen Angel : Haha no worries, sharing is caring ;)

Angel without wings: Haha ko nak panggil aku bro ker atau berok ar? haha