Pages

Saturday, April 26, 2014

Pemenang untuk Menjawap Kuiz

Pemenang untuk Menjawap Kuiz

Salam korang, sorry lambat sikit untuk release list pemenang kuiz.

Since soalan yang saya bagi tux der option and soalan tu pon sangat wide, means banyak negara yang mempunyai waktu satu jam belakang dari negara kita.

Banyak yang jawap Indonesia dan Thailand hahaha……anyway jawapan betol dia adalam Thailand tapi bagi yang jawap Indonesia dan negara lain, aku tetap akan bagi hadiah kepada yang menjawap tok.

The winner is:

1. Tebuang Kuneng
2. Kim Izham
3. Putera Firus
4. DCG
5. Kindhaichi Kid

Prize will be send out by before end of next week! Hadiah akan dihantar minggu depan kepada semua pemenang  yang dah hantar alamat kat aku.

By the way, DCG, if you reading this, kindly provide me your address for me to forward you the presents.

Thanks ^_^

Ps: Congratulation to all winners ^_^

Until then,
So & So


The Legend Prince

8 comments:

fallen angel said...

tahniah2...

Anonymous said...

Yahuu..haha..tahniah kpd semua


-kim-

Tebuan Kuneng said...

Hoho...

kindaichi kid said...

eh eh eh...jawapan kita betul rupanya...

adamiedamuss said...

Knp jwpn abg ditolak?
why.. why..yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hahaha

fallen angel said...

nak hadiah gak.. nak .. nak..

Anonymous said...

Boleh tak buat kuiz tu semula? Tak sempat nak jawab. Please.

GayPornCum said...

Very good post ! (My blogs : GayWankers and GayPornCum).