Pages

Tuesday, April 8, 2014

Cara nak hantar jawapan!!!

Cara nak hantar jawapan!!!

Kadang-kadang tu kan, aku tak seh! Aku ingat aku sorang jew fail BM tapi ada jugak lagi teruk sbb dah tulis elok2 still xleh nak paham…how!

Ok….pasal kuiz previous entry ni….aku dah sediakan satu box untuk korang hantar jawapan…sebab kenapa aku suruh korang guna box tu adalah kalau korang guna box tu, aku leh reply balik guna email korang whether jawapan korang betol ker tak…

Ni dok asyik jawap kat bahagian comment! Dah lah tak bagu email…macam maner aku nak jawap betol ker salah? Ce korang pikir sendiri…gua sudah pening lor haha….

Box untuk jawap tu adalah sebelah kanan! Rupa dia mcm ni….



Aku cakap sekali lagi! SILA GUNA BOX NI UNTUK JAWAP SOALAN TU!!!!! Kalau jawap kat bahagian komen jugak…aku bo layan der haha….

Ps: Answer the simple question and grab some exciting prizes!

Until then,
So & So


The Legend Prince

7 comments:

kindaichi kid said...

baik cikguuuu

Tebuan Kuneng said...

aiyokk........cikgu da marah..hohoh

Anonymous said...

Kan aku dah cakap dia dah marahhh.. Tulah korg ketegaq..

JAZZLEE said...

hg pun sama ketegag kahag..
klu tak leh kita improve
our english skill.

Anonymous said...

Ish..kena marah.. =p


-kim-

Naif91 BKMB said...

marah2 sayang tuuu

Tebuan Kuneng said...

jawapan sudah diberi
keputusan juga sudah diketahui
apa kan daya hadiah masih kunanti-nanti..hahaha