Pages

Monday, April 7, 2014

Quiz - Kuiz

Quiz - Kuiz

Ok, since banyak yang fail English haha nah I was just joking, sebab banyak yang request suruh aku buat entry dalam bahasa melayu, I’ll try alright!

Biasa aku tak buat quiz ni semua sebab sebelom ni pernah jugak buat sekali tapi macam hampeh korang ni semua….buat sakit hati jew taw! Sekor pon x join…it’s ok fine.kawe tak rugi apa2 pon hahaha…sebab xyah beli hadiah kot, selamat duit aku….

I’m getting off few days from work and this water chaos at ampang! Oh yeah, korang saper kat Ampang? Kat apartment aku tu….5 hari direct xder air…hari2 mandi kat office…so aku ambik peluang ni nak lari dari Malaysia for few days hehe ^_^

Anyway, kali ni aku nak cuba sekali lagi…kalau korang nak hadiah best2 jawaplah…kalau xnak….pi main jauh2 hahaha. Soalan dwibahasa k!

Soalan/Question:

Negara manakah, waktu dia sejam (1jam) lewat dari Melaysia?

Which country timing is one (1) hour behind Malaysia time?

Sila hantar jawapan anda ke email…..aku tau korang memang jenis yang teramat pemalas…sebab tu aku dah sediakan box jawapan kat kanan tu….ko just masukkan details and hantar jawapan kat situ….ada paham?

Contest open until 10th April 2014 sahaja!

Ps: Answer the simple question and grab some exciting prizes!

Until then,
So & So

The Legend Prince



7 comments:

Anonymous said...

INDONESIA

kindaichi kid said...

Uganda?????

adamiedamuss said...

baru tahu..
in english = MALAYSIA
dlm B.M = MELAYSIA

hak hak hak

The Legends Prince said...

Anon: Aiyo....hantar jawapan kat box tu....kalau jawapan betol how am I suppose to contact u lah....

Kid: ni sorang lagi...fail BM ker aper?

Addam: Oppa...sy fail typing jew....tapi budak2 atas ni fail BM terus...tak faham aper sy tulis tau haha

kindaichi kid said...

Zimbabwe!!!!!

Anonymous said...

Ha ha kid, lawaklah kao. Jwpn kite hampir sama.. Mesti prince marah giler pasni.

Anonymous said...

Hah kotak? Camne aku x leh nmpk kotak tu? Rugile aku xleh nk jwp.