Pages

Thursday, May 30, 2013

Rumah Baru Prince

Rumah Baru Prince ;)

Weh korang…haaa hambek korang satu lagi post baru haha…kali ni prince dah tukar template siot! Haha gigih tukar template mase keje kat office sebab terasa cabar kot. Nak tau kenapa terasa cabar? Ok, sebelum tu jom kita tgk template rumah baru prince haha



Cite dier macam ni, hari tu prince ada blogwalking kat rumah orang lain, biasalah prince kan raja so leh pecah jew masuk rumah orang haha. Tetiba prince Nampak ada sorang blogger ni guma tema sebijik rumah prince.

So dengan rase yang tak puas hati nyer prince dengan gigih nyer tukar tema umah haha. Prince habiskan dalam 15 minit cari tema umah baru, 30 minit untuk tukar tema tukar layout, tukar template arrange lik semua kedudukan and Taaaadaaaa ruma baru prince. Comel tak? Comel tak prince? Hahaha.

Ps: ok prince memang jakun dalam bab2 nak design header. So kalau ada sapa2 nak tolong prince designkan header baru untuk rumah prince, prince ada hadiah lumayan untuk kalian. So rebutlah peluang ni untuk memenangi hadiah yang istimewa itu ;)

Until then,

So & So

The Legend Prince

5 comments:

fallen angel said...

nak hadiah cincin perkahwinan.... nak bagi kat En.Bf.... hehe...

The Legends Prince said...

FA: Motip aku nak bagi cincin untuk korang kawen...aku bagi yang 50posen punyer cincin hahaha

Mie Zackry said...

perghhh..kalau dapat cincin aku pun nk jgk..

fallen angel said...

kan? kan? nak cincin emas putih yg harga die rm700+ tu... baru gempak... hehe

The Legends Prince said...

Mie: Amboi....ingat aku produce cincin ker...haha

FA: hampeh korang....pakat nak sakat aku kan.....grrrrr haha