Pages

Thursday, May 30, 2013

Blog Header Design Contest

Blog Header Design Contest

Ok, here you go people. Dah lama prince nak buat contest ni tapi asyik busy jew so hari ni prince dengah gigihnyer announce yang contest untuk design blog header prince.

Contest: Blog Header Design Contest
Date: 1st June 2013 – 30th June 2013

Condition for the contest  (Syarat untuk contest)
No limitation for the entry
Tiada had untuk kemasukkan

        The design must suit with current template
Reka bentuk mesti sesuai dengan template yang sedia ada

       Design must be submitted before the end date
Reka bentuk mesti dihantarkan sebelum tarikh penutupnyer

       Only one creative design will be selected out of all
Hanya santu reke bentuk yang lkreatif akan dipilih

Prinze  – Ok seriously yang ni aku belum tentukan aper hadiahnyer. But the prize will be a valuable thing from prince. The description and the picture of the prize will be uploaded later once it’s confirmed.

Sila hantarkan hasil kerje anda ke alamat email : princeoflegends89@gmail.com sebelum 30 June 2013. Good luck yaw!

Ps: ok prince memang jakun dalam bab2 nak design header. So kalau ada sapa2 nak tolong prince designkan header baru untuk rumah prince, prince ada hadiah lumayan untuk kalian. So rebutlah peluang ni untuk memenangi hadiah yang istimewa itu ;)

Until then,
So & So


The Legend Prince

7 comments:

fallen angel said...

minta jer tolong.... aku boleh tolong.... kan coDe? Haha... tapi sila beratur amik no.... aku buat time free jer....

The Legends Prince said...

Fallen: Hahaha bukan xnak mintak...kalau ko nak buatkan aper salahnyer....haha...tapi tapi tapi....xbaiklah kan buat2 free...xper bagi jew hadiah tu haha

fallen angel said...

ok kalo ang dah kata mcm tu... x jadi la aku nk tolong... hahaha~

The Legends Prince said...

FA: aku bukan xnak ko tolong...aku kan dah announce contest...tak baik lah nak tarik balik entry ni...habislah nanti repusasi cococola aku hahahaha

fallen angel said...

haha... lalala~

The Legends Prince said...

FA: hahahaha baik ko design satu untuk aku...nanti aku hadiahkan bikini pink color untuk mal haha

fallen angel said...

tak mau... nak cincin platinum...