Pages

Saturday, November 2, 2013

The same Mistake....???

The same Mistake…???

Yaw yaw yaw…sorry lah tengah belajar nak rap jap haha…bukan rape erk! How is your weekend guys? Jap, aku tengah confuse tak tau nak type guna BM ker BI sebab ada kat sini prefer BM…ada plak yang prefer BI, ok nevermind aku mix kan dua2 erk, yerlah aku kan 1M…katakau!

Back to topic, after my 3 failure in relationship and now I think I’m ready for another try but still not sure whether want to continue with it or otherwise tho. Siao betol kan ayat aku ni haha, well nak buat macam maner biasalah selebekriti terpaksalah kuarkan statement kebabom sikit sebab nanti tak pasal-pasal kene kejar ngan papa ngan mamarazzi yang tak seberapa tu…

No lah, cuma kali aku aku tak nak lah mistake yang sama berulang balik and at the same time aku tak salahkan ex aku 100% sebab unlikely aku pon ada jugak contribute let’s say dalam 5% haha nampak tak kat situ permainan aku yang aku masih letakkan 95% kat ex aku haha. Well memang betol aper bukan salah aku pon, aku dah buat yang terbaik untuk semua ex aku tapi ex aku yang sapu kaw2 kat muka aku kot.

ALF
Maybe masa aku kenal ngan dia ni aku rase aku tak cukup or meet his criteria kot. Yerlah mase tu aku masih kg lagi haha, not that kg lah tapi kurus and muka macam baru lepas heret kat jalan tar. Gelap sebab kerja kat lombong and fesyen xyahlah nak cakap, teruk adalah hahaha. Aku mase tu tak berapa nak expose kat dunia luar, aku dating KL pon sebab kelas part time aku kalau tau, xyah harap lah.

Even though macam tu, aku masih sudah buat yang terbaik untuk aku ngan dia sebab mase tu aku mati2 ingat botak tu pon suka kat aku. Aku rase lepas 2 years kot baru aku dapat tau yang aku bukan pilihan dia tapi yang peliknyer aku tak nangis or jiwang karat kot, entahlah hati besi maybe haha. Emo tu adalah jugak tapi tak lah sampai meraung tu haha.

JEFF
Move to Jeff, well he is a good guy and a doctor too! Waktu ni aku dah improve sikit untuk jaga penampilan aku dan untuk kali kedua buta2 lagi aku ingat this is it, aku dah jumpa someone who suit me tapi kene sapu jugak. Haaa yang ni adalah nangis sikit2 sebab entah, emokia kot mase tu. Aku Cuma leh tahan about 9 months ngan Jeff ni sebab ada sekali tu hamper 3 bulan aku call sms semua tak jawap, still aku hold to the relationship, aku setia kat dia, reporting semua tapi hohoho dapat hadiah best mase new year. Dapat tau dier ada exchange PM ngan best friend aku, tapi aku xnak percaya selagi aku tak nampak depan mate aku sebab entah, matured dah kot mase tu haha. Aku still let go him jugak lah, xnak sakitkan hati aku.

AZN
Ni plak, lagi best sebab acting yang terbaik, siap tanye aku balik kenapa bende ni semua leh terjadi. Aku macam nak smack down muka dia jew. Korang jangan, nampak jew lembik sekali aku naik darah pecah muka aku kerjakkan! Hahaha tapi till today aku dah lupakan feeling aku kat diea kot, maleh aku nak meroyan ngan someone yang tak pasti aper yang dia nak, remain friend will do! Lagipon dier tu mungkin lonely kot sebab mase tu jew dier akan cari aku, aku pon layankan jewlah sebagai kawan. Not more than that, xnaklah aku! Let him be haha ^_^

Turn up tiga mamat ni taka der feeling kat aku katanya, itu dier orang yang cakap tapi aku cintakan dier orang ngan hati yang ikhlas. So untuk kali ni aku xnak bende yang sama berlaku kat aku lagi, selepas aku ambik mase untuk diri aku sendiri, memang syok weh single ni hahaha. Leh chipopeh 24 jam, aku gatal xlah sampai katil tu semua, just flirt to know everyone lah. Kenal2 macam gitu jew yaw, xlebih dari tu tapi this one guy, aku tetiba jadi serious plak. Seram plak aku dengar statement ni haha tapi entahlah, still dalam stage perkenalan. Nanti aku cite lagi erk larlink, banyak bende aku nak share ngan korang hehe

Ps: If a relationship has to be secret, you shouldn’t be in it at the first place!

Until then,
So & So

The Legend Prince



4 comments:

fallen angel said...

share2... Patrick nak pic dia skali ... lalala~

Tebuan Kuneng said...

hahaha...yg jmpe dlm lift tu x nk cite lak..hihihi..=P

adamiedamuss said...

oh..tebuan pon tau eh crite dlm lif tu eh??

The Legends Prince said...

FA: Hahaha rase gamba ALF ada kot entry awal2...gambo JEFF ngan AZN jew takder lagi...nantilah aku fikir dulu haha

TB: Hahah jap ler..tgh type pasal sekor tu....

Adam: Haha abang tetap orang pertama tau pasal story mory tu bang hehehe